Gootsteen ontstoppen in Hengelo

Een gootsteen krijgt dagelijks heel wat te verduren. Etensresten en vet zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die, behalve water, door de afvoer verdwijnen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er hierbij weleens problemen optreden. Hoort u borrelende geluiden wanneer het water wegloopt? Of loopt het water slecht, of zelfs helemaal niet meer weg? Dan is het verstandig om de hulp van een specialist in te roepen. de Beste Vakman helpt u bij gootsteen ontstoppen. Onze loodgieter in Hengelo is u van dienst!

Ontstoppen met soda

In veel gevallen kunt u eerst zelf proberen om de verstopping te verhelpen. Er zijn veel opties die kunnen helpen. Eén daarvan is het gebruiken van soda. Zorg er eerst voor dat de gootsteen helemaal leeg is, en dat er dus bijvoorbeeld geen water in staat. Giet vervolgens een kopje soda in de afvoer, gevolgd door een scheut azijn. Spoel dit weg met kokend water. Eventueel kunt u dit nogmaals herhalen. In veruit de meeste gevallen is de verstopping daarna verholpen.

Is dit niet het geval? Schakel dan een professional in. Wij beschikken over veel kennis en kunde, en over de beste hulpmiddelen. Laat ons uw gootsteen in de keuken ontstoppen. We staan in Hengelo en omgeving voor u klaar!