Lekkage badkamer Hengelo?

Lekkage in uw badkamer is vaak heel vervelend. Uw vloer staat blank of er ontstaan vieze vochtplekken in uw muren, maar u kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Is het de douche? De wasmachine? Of misschien toch een leiding achter de muur? In Hengelo en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om direct de hulp in te schakelen van onze loodgieters. Onze loodgieter in Hengelo lost uw badkamer lekkage snel en professioneel op. Voordat wij ter plaatse zijn kunt u altijd een aantal handelingen uitvoeren om grotere schade te voorkomen. Draai bijvoorbeeld de hoofdkraan dicht en leg handdoeken neer. Als wij ter plaatse zijn zullen wij zo snel mogelijk zorgen dat uw lekkage is opgelost.

Lekkage badkamer Hengelo? Oorzaken

De ene lekkage in uw badkamer is makkelijker te herkennen dat de andere. Ziet u bijvoorbeeld water druppelen uit de zwanenhals onder de wasbak dan is gelijk duidelijk wat het probleem is. Wanneer u vochtplekken ziet ontstaan op muren in aangrenzende ruimtes of op het plafond van de onderliggende ruimte weet u dat er ergens iets lekt, maar heeft u geen idee waar dit vandaan komt. Bij deze lekkages is het niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. Daarom zal de loodgieter eerst de kitnaden van uw douche of bad bij langs gaan. Ook de kitnaden van het afvoerputje worden geïnspecteerd, en we gaan op zoek naar loszittende tegens of voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op een lekkage. Mocht het probleem hiermee niet opgelost zijn dan is de kans groot dat de lekkage in het leidingwerk zit, ook dit kunnen wij nalopen om te kijken of hier het probleem zit om het vervolgens uiteraard op te lossen.

Lekkage badkamer Hengelo? Oplossingen

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Dan zorgen we voor een snelle, adequate oplossing van het probleem. Want wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om ’s ochtends uw badkamer in te stappen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een mogelijke lekkage. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten. Dus heeft u last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via: 085 - 106 12 84. Wij helpen u graag!