Uw loodgietersbedrijf in Hengelo

Ons loodgietersbedrijf is uw specialist in de aanleg van sanitair, het ontstoppen van uw riool, installatie en onderhoud van uw centrale verwarming, de aanleg van airconditioning en andere luchtbehandeling, water- en gasinstallaties en dakwerk. Kortom: bij de loodgieter in Hengelo van de Beste Vakman bent u aan het juiste adres!

Voor al uw loodgieterswerk

Al ruim 35 jaar zijn we als loodgietersbedrijf een begrip in Hengelo en omgeving. Onze deskundige loodgieters hebben in deze jaren de meest uiteenlopende problemen bij de hand gehad. Heeft u last van verstopping? Is uw waterleiding gesprongen? Heeft u een storing aan uw CV-ketel? Ons professionele loodgietersbedrijf lost ieder probleem, groot of klein, graag voor u op.

Altijd kwaliteit dankzij onze vakmannen

Wist u dat ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Installateurs (afgekort tot VNI)? Dit betekent dat u te maken heeft met een deskundig bedrijf, waarvan de medewerkers absolute service, kwaliteit en vakmanschap bieden. Op deze manier bent u er van verzekerd dat al uw installatiewerken verzorgd door de Beste Vakman deugdelijk en betrouwbaar zijn. De VNI zet zich ook in voor leerling-installateurs; de leerlingen dienen bij goede, betrouwbare bedrijven kennis te maken met het bedrijfsleven. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat zo’n twee á drie leerling-installateurs in dienst heeft om opgeleid te worden tot een professionele allround loodgieter. Door input van onze leerling-installateurs en hun vernieuwende inzichten blijft ons bedrijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, zodat wij kunnen inschatten waar de klant anno nu behoefte aan heeft. In Hengelo zijn we u met plezier van dienst!