Installateur gezocht in Hengelo?

Wij zijn niet alleen actief als loodgieter, maar ook als installatiebedrijf. Zoekt u een installateur in Hengelo of omstreken? Bijvoorbeeld voor het aanleggen van gas- of waterinstallaties, of voor het plaatsen van een CV ketel? Dan is de loodgieter in Hengelo van Velo van der Bij u met plezier van dienst. We zijn al meer dan 35 jaar actief in de regio. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op de allerbeste service en kwaliteit!

Wat kunnen wij voor u doen?

Als allround installatiebedrijf kunnen we veel verschillende werkzaamheden voor u verrichten. Zoekt u een expert in duurzame energie? Wilt u een installateur inschakelen om airconditioning te laten aanleggen? Moeten er medische aanpassingen in uw woning worden gedaan? Of heeft u een klus op het gebied van elektra? Voor deze en vele andere opdrachten kunt u gerust bij ons aankloppen. Met ruim 35 medewerkers zit er altijd wel een expert tussen voor het uitvoeren van uw klus!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kunnen we met u meedenken? Of wilt u ons meteen inschakelen? In Hengelo en omgeving staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op! Vul het contactformulier in, of bel ons op het nummer 085 - 580 40 33. Uw ervaren installateur is u met plezier van dienst.