Gasleiding aanleggen in Hengelo

Wilt u gasleiding aanleggen in uw woning, en zoekt u hiervoor een ervaren vakman? Installatiebedrijf Velo van der Bij is u in de regio Hengelo met plezier van dienst. Met meer dan 35 jaar ervaring kunt u rekenen op betrouwbare en deskundige vakmannen. Wij hechten grote waarde aan zorgvuldigheid en snelheid!

Gasleiding verleggen of aanleggen

Zowel voor het aanleggen als verleggen van gasleiding kunt u een beroep op ons doen. Wij raden u ook aan om hier altijd een professional voor in te schakelen. Wanneer u met gas aan het werk gaat, zit een ongeluk in een klein hoekje. Precisie is dan van groot belang! Wilt u toch per se zelf aan de slag? Laat dan in elk geval een specialist naar het eindresultaat kijken. Zo weet u zeker dat u uw veiligheid voorop zet.

Niet alleen voor aanleggen en verleggen kunt u ons inschakelen. Wilt u de gasleiding vervangen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 074 - 799 92 17. We komen dan bij u in Hengelo en omgeving langs om de situatie te bekijken. Vervolgens gaan we zo vlug mogelijk aan de slag. Voor alle werkzaamheden op het gebied van gasleidingen staan wij altijd paraat!