Lekkage waterleiding Hengelo

Als een deel van uw woning blank staat omdat er ergens in het pand een waterleiding is geknapt, is het overduidelijk dat u last heeft van lekkage. Lekkage aan de waterleiding kan echter ook subtieler optreden, bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken op de muur of op het plafond. In beide gevallen brengt dit problemen met zich mee wat grote schade kan veroorzaken aan uw woning. Het is dus zeker aan te raden om snel professionele hulp in te schakelen om het lek op te sporen en te verhelpen. Onze loodgieter in Hengelo staat altijd voor u klaar.

Lekkage waterleiding Hengelo: oorzaken

Een lekkage waterleiding ontstaat meestal door de vele bochten en koppelingen tussen de verschillende stukken van de waterleidingen. Door slijtage van de rubbers die aan de binnenkant van deze koppelingen zitten, kunnen deze koppelingen gaan lekken. Daarnaast kan het ook gebeuren dat de leiding zelf gaat lekken door slijtage of ouderdom. Dit kan een breuk in de leiding veroorzaken. Verder kan leiding lekkage veroorzaakt worden door beschadiging tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. Ook het boren van een schroef in de muur is al genoeg om een flinke lekkage te veroorzaken als u een gat in de waterleiding boort. Hoe groot of klein uw waterleiding lekkage ook is, u wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij helpen u hier graag bij!

Lekkage waterleiding Hengelo: snelle oplossing

Een leidinglekkage kan veel schade veroorzaken wanneer u hier niet snel bij bent, omdat er altijd druk staat op een waterleiding. Dit betekent dat de lekkage dus ook constant is. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen die het probleem voor u kan opsporen en verhelpen. Tot die tijd kunt u eventueel de hoofdkraan dichtzetten. Met één telefoontje staan wij vervolgens voor u klaar! U kunt ons bereiken via: 085 - 106 12 84. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op! de Beste Vakman helpt u graag bij al uw waterleiding lekkages!